Huur automatiekwagen

Maak van jouw evenement een smakelijk succes met onze professionele automatiekwagen! Voor slechts €500 per dag krijg je toegang tot een volledig uitgeruste snackkar die jouw feest of bijeenkomst naar een hoger niveau tilt.


Bij Gewoonharvey geloven we in flexibiliteit, daarom bieden we twee handige opties aan voor jouw gemak:


Je kunt ervoor kiezen dat wij niet alleen de kar leveren, maar ook zorgen voor de inkoop van alle benodigde etenswaren. Wij regelen niet alleen de huur van de kar, maar ook de inkoop van de hoogste kwaliteit ingrediënten, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement. Dan betaalt u de huur van de kar en de gebruikte producten


Voor degenen die graag hun eigen ingrediënten willen kiezen, bieden we ook de mogelijkheid om alleen de snackkar te huren. Je levert dan zelf de benodigde spullen aan en hebt de vrijheid om je eigen menu samen te stellen.


Onze extra kosten zijn 0,65 cent per KM ( alleen buiten Alkmaar) en 15 euro personeels kosten (ligt aan het aantal personen). Wij leveren ook alleen de kar met ons eigen personeel (in overleg kan u de kar ook zelf verzorgen als u uw eigen menu levert).

Prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
Huur en wij kopen uw menu in (u betaald alleen de huur van de kar en de gebruikte inkoop)
Huur en eigen etenswaar (u betaald alleen de huur van de kar en u levert ons spullen voor het menu)
 
 
 

Contact

Maak een afspraak

Locatie

Openings dagen

Sunday - Saturday
09:00 - 00:00

Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden